субота, 08 травня 2021 15:09

Ніколи не скаржиться й ніколи не помиляється – Гвардіола про Зінченка

Ніколи не скаржиться й ніколи не помиляється – Гвардіола про Зінченка
Олександр Зінченко грає під керівництвом Гвардіоли з 2016 року. Фото: Reuters

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола напередодні ключового матчу АПЛ проти "Челсі" дав клубній прес-службі інтерв'ю, присвячене українському захисникові "городян" Олександрові Зінченку.

Іспанський тренер із захопленням відзначив надійність 24-річного футболіста, яка проявлялася щоразу, коли його ставили на матч, і він на своєму лівому фланзі захисту успішно протистояв найпотужнішим нападаючим в світі.

"Алекс багато боровся, щоб залишитися в "Сіті". Свого часу він міг піти, але відмовився, сказавши: "Ні, я хочу бути тут". Це багато значить. По-друге, він грав не на своїй позиції, але ніколи не скаржився, по-третє, він не помиляється. Коли ви йому щось говорите, він розуміє все відразу. він завжди зосереджений. Як лівий захисник він бореться з Мохамедом Салахом, Маркусом Рашфордом, Анхелем Ді Марією - найскладнішими суперниками, і він не робить помилок ", - зізнався Гвардіола.

Тренер "Манчестер Сіті" визнав виняткову техніку в українця:

"Якість володіння м'ячем виняткова, ми це знаємо, але в захисній четвірці найголовніше - не робити помилок. Коли він грав проти Дортмунда, в останньому матчі, протягом усього сезону - він стабільний в цьому. Ось чому він гідний грати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінал Ліги чемпіонів перенесуть в Англію

Нещодавно Зінченко зіграв вирішальну роль в нашій перемозі в матчі-відповіді 2:0 над "Парі Сен-Жермен" у півфіналі Ліги чемпіонів. Після цієї гри з Росії стали надходити прохання до Зінченка привезти в цю країну Кубок чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Ніколи не скаржиться й ніколи не помиляється – Гвардіола про Зінченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути