Ексклюзиви
понеділок, 09 листопада 2009 17:49

Німецькі фанати напали на поїзд, озброївшись бейсбольними бітами

Німецькі фанати напали на поїзд, озброївшись бейсбольними бітами

У Німеччині група футбольних фанатів атакувала поїзд з уболівальниками клубу "Ганновер 96". Про це повідомляє німецьке агентство DPA. Інцидент відбувся в ніч з 7 на 8 листопада, проте розголос він отримав тільки 9 листопада. Нападаючі в кількості від 20 до 30 людей були озброєні бейсбольними бітами, арматурою і дерев"яними дошками.

За інформацією AFP, в поїзді їхали 130 фанатів "Ганновера", які поверталися з Бабельсберга з матчу дублюючого складу своєї команди в четвертій лізі чемпіонату країни. Хулігани, що наділи маски, дочекалися поїзда в містечку Веддель, розташованому на півночі країни, недалеко від Брауншвейга. Коли склад зупинився, фанати кинулися в атаку.

Запобігти жертви вдалося поліцейським, які супроводжували вболівальників "Ганновера". За словами представників поліції, те, що в результаті інциденту ніхто не постраждав, можна вважати дивом.

За інформацією правоохоронних органів, нападаючі є фанатами клубу "Айнтрахт Брауншвейг", який виступає в третій лізі чемпіонату Німеччини. Поліцейським не вдалося затримати жодного з хуліганів.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Німецькі фанати напали на поїзд, озброївшись бейсбольними бітами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути