Ексклюзиви
середа, 06 березня 2013 12:58

Неймар у 2014 році перейде в "Барселону" - ЗМІ

Неймар у 2014 році перейде в "Барселону" - ЗМІ
Неймар замахнувся на "Барселону"? Фото: sport-xl.net

Нападаючий "Сантоса" Неймар визначився зі своїм майбутнім і по закінченні контракту з бразильським клубом в 2014 році перейде в "Барселону", інформує "Спорт-Экспресс" з посиланням на латиноамериканський портал O Globo.

Повідомляється, що футболіст найближчим часом зустрінеться з представниками каталонців. Однак "Баварія" та "Манчестер Сіті" не втрачають надії отримати Неймара і спробують перебити пропозицію "Барси".

Останні роки стійкий інтерес до Неймар також виявляли такі гранди світового футболу, як "Челсі", "Ювентус" і мадридський "Реал". Не залишався осторонь і махачкалінський "Анжі", готовий віддати за футболіста 45 мільйонів євро.

Восени 2014 року у відповідь на пропозицію "Реала" купити бразильця за 58 мільйонів євро "Сантос" запропонував Неймару новий контракт до 13 липня 2014 року, за яким футболіст отримує заробітну плату в 6,5 мільйона євро на рік.

У колекції Неймара є титули кращого гравця чемпіонату країни, кращого гравця Південної Америки, премія Ференца Пушкаша за найкрасивіший гол в світі і номінація на Золотий м'яч ФІФА. Також форвард став кращим бомбардиром минулого сезону в Бразилії, забивши 42 м'ячі в 47 зустрічах.

Зараз ви читаєте новину «Неймар у 2014 році перейде в "Барселону" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути