пʼятниця, 03 листопада 2017 16:11

"Недостатньо виграти тільки у "Динамо", щоб чемпіонство вже було в кишені" - генеральний директор "Шахтаря"

"Недостатньо виграти тільки у "Динамо", щоб чемпіонство вже було в кишені" - генеральний директор "Шахтаря"
Сергій Палкін: Фонсека завжди говорить правду

Донецький "Шахтар" готується до недільного матчу прем'єр-ліги з "Маріуполем". 3 листопада на базі в Святошині донеччани провели півторагодинну сесію.

Поза загальною групою займався Ярослав Ракицький, продовжують відновлюватися Сергій Кривцов і Максим Малишев.

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін не вважає проблемою те, що головний тренер команди Паулу Фонсека розкритикував деяких футболістів.

У 14-му турі української прем'єр-ліги "Шахтар" розійшовся миром зі "Сталлю" - 1:1.

"Критика була справедлива, вболівальники незадоволені. Я вважаю, що клуб такого рівня, як наш, не повинен грати у футбол з таким результатом. Хлопці повинні розуміти, що чемпіонат виграється з такими суперниками - суперниками, які знаходяться в середині і нижній частині турнірної таблиці. Сьогодні недостатньо виграти тільки у "Динамо", щоб чемпіонство вже було в кишені. Тому потрібно виправляти ситуацію, і я думаю, тренерський штаб знає, що робить", - заявив Палкін.

Паулу Фонсека після гри сказав, що деякі футболісти не гідні бути в "Шахтарі".

"За великим рахунком, тут все зрозуміло, тренер вирішує, кому грати, а кому ні. Природно, він не задоволений самовіддачею деяких футболістів, тому він сказав, що думав. Я завжди повторюю, що Фонсека завжди говорить правду. Він висловив те, що було у нього на душі".

Є думка, що "Шахтар" викладається по повній тільки в Лізі чемпіонів, а в чемпіонаті України грає впівсили.

"Ясна річ, всі відзначають хорошу гру в Лізі чемпіонів і не зовсім, скажімо так, хорошу самовіддачу в чемпіонаті України. Я думаю, тут питання в мотивації і концентрації. Ви прекрасно розумієте, що, як тільки наша команда включає швидкості, фактично будь-яка команда чемпіонату України починає сипатися. Питання в тому, щоб змушувати себе включати ці швидкості, мотивувати себе - по-іншому не вийде. Повинна бути самомотивація і робота всього колективу, над цим треба працювати і працювати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" гратиме у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів 2017/18?

Після 4 турів Ліги чемпіонів в активі "Шахтаря" 9 очок. "Гірники" на 6 пунктів випереджають "Наполі". Щоб гарантувати собі місце у плей-оф Ліги чемпіонів, команді Паулу Фонсеки потрібно набрати хоча б 1 бал у зустрічах з "Наполі" і "Ман Сіті".

Матч "Наполі" - "Шахтар" відбудеться 21 листопада в Неаполі. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Недостатньо виграти тільки у "Динамо", щоб чемпіонство вже було в кишені" - генеральний директор "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути