пʼятниця, 25 листопада 2011 13:54

"Не хотілося б грати у березні" - Блохін про календар відбору на ЧС-2014

"Не хотілося б грати у березні" - Блохін про календар відбору на ЧС-2014

Наставник збірної України Олег Блохін прокоментував календар матчів відбірного циклу ЧС-2014. Зустріч представників національних федерацій України, Польщі, Англії, Чорногорії, Молдови та Сан-Марино пройшла 23 листопада у Варшаві. Команди у групі Н боротимуться за право участі у бразильському мундіалі.

Відбір наша збірна розпочне виїзним матчем проти Англії 11 вересня 2012 року.

"Напевне, ніхто ніколи не може бути задоволений календарем, - сказав Блохін сьогодні під час прес-конференції. - Все залежатиме від того, як ми будемо грати. У принципі, затверджений варіант вийшов навіть кращим, ніж ми очікували. Але ідеального календаря не може бути. Якщо так глянути, то не хотілося б грати у березні 2012 року (22 березня Україна зіграє на виїзді з поляками, 26 березня підопічні Блохіна вдома зустрінуться з Молдовою).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбір до ЧС-2014 Україна розпочне матчем з Англією

Якби ми не погодилися грати у ці дні, то, напевне, тоді нас чекала процедура сліпого жеребкування. Через дві години розмов зайшли у глухий кут - не було де грати молдаванам і чорногорці щось мутили. До речі, найактивніше себе поводило Сан-Марино. Це я передбачав ще напередодні. У них там щось пов'язано із туристичним сезоном.

Спочатку активними були поляки і чорногорці. Через півгодини я зрозумів, що треба зробити паузу. Ми годину очікували, що буде далі. Пауза іноді грає певну роль. Спочатку ми не погоджувалися з певними моментами. А так я вважаю, що календар нормальний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбір ЧС-2014. Україна зіграє з Англією і Польщею

Я не хотів, щоб була спарка Англія і Чорногорія або Чорногорія і Польща. Поляки залишилися задоволені своїм календарем. Останні два матчі вони грають на виїзді проти нас та Англії. Не знаю, чому такий варіант їх влаштував".

Завершиться відбір на ЧС-2014 для України 15 жовтня 2013 року виїзним матчем проти Сан-Марино.

Зараз ви читаєте новину «"Не хотілося б грати у березні" - Блохін про календар відбору на ЧС-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути