четвер, 19 січня 2012 17:29

Наставник збірної Ізраїлю переніс матч з Україною в інше місто

Наставник збірної Ізраїлю переніс матч з Україною в інше місто

На прохання нового головного тренера збірної Ізраїлю Елі Гутмана контрольний матч зі збірною України, запланований на 29 лютого, відбудеться на новому стадіоні "Мошава" в Петах-Тикві (спочатку його планували зіграти в Тель-Авіві).

Гутман вирушив сьогодні до Англії для зустрічі з трьома "ветеранами" збірної - капітаном Йоссі Бенаюном ("Арсенал") і двома центральними захисниками: Талем Бен-Хаїмом ("Портсмут") і Декелею Кейнаном ("Кристал Палас"). Всі троє, за планом Гутмана, повинні продовжити виступи за національну збірну в залежності від ігрової форми, повідомляє "Спорт Экспресс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На гру проти України збірну Ізраїлю виведе новий наставник

Напередодні Євро-2012 збірна України зіграє товариський матч зі збірною Австрії. Раніше домовленість про проведення цього поєдинку підтвердив генеральний секретар австрійської федерації футболу Альфред Людвіг. Зустріч пройде 1-го червня в Інсбруку, інформує Cissoccer.

Як відомо напередодні Євро, збірна України проводитиме тренувальний збір в австрійському Тіролі. Там "жовто-синя" дружина буде активно проводити контрольні зустрічі з місцевими клубами з нижчих ліг.

Зараз ви читаєте новину «Наставник збірної Ізраїлю переніс матч з Україною в інше місто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути