пʼятниця, 06 вересня 2013 12:14

"Нашу групу виграє Україна", – польський оглядач

"Нашу групу виграє Україна", – польський оглядач
У Польщі вважають збірну України фаворитом групи Н. Фото: afp.com

Польський оглядач тижневика "Пшеглонд спортовий" Кшиштоф Будка впевнений, що групу відбору на чемпіонат світу, де виступає збірна Польщі, Чорногорії, Англії, та України виграють саме українці.

– Україна зараз набагато краща команда, аніж збірна Англії. Вважаю, що саме українці стануть переможцями нашої групи. Збірна Англії мене не вражає. Британці на фарті заледве звели до нічиєї матчі з Польщею чи Чорногорією на виїзді. При цьому не показали якоїсь видатної гри. Україна навпаки створила неймовірне. Всі ми вважали, що в березні наші сусіди приїхали до Варшави попрощатися із шансами на чемпіонат світу. Але українці здивували і нас, і своїх уболівальників.

Водночас інший оглядач "Пшеглонду" Марцін Добош не вірить у перемогу України.

– Вважав і вважаю фаворитом збірну Англії. Це зіркова команда. Думаю, у вівторковій грі з Україною англійці доведуть, хто справжній фаворит у цій групі. Нам треба вболівати за перемогу англійців. Тоді "кадра" матиме шанси на поїздку до Бразилії в разі перемоги в Харкові над Україною. Якщо в вівторковому матчі в Києві буде нічия, тоді полякам треба перемагати українців і грати внічию на полі англійців. Але ми майже постійно програємо там, – констатує польський оглядач.

Нагадаємо, збірна України 6 вересня зіграє у Львові з Сан-Марино (початок о 21:00) і 10 вересня — з Англією на Олімпійському (21:45). Трансляція обох матчів на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"Нашу групу виграє Україна", – польський оглядач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути