четвер, 06 вересня 2018 18:10

Національний хіт став символом збірної України з футболу

Національний хіт став символом збірної України з футболу
Павелко представив нову пісню збірної України. Фото: Dynamomania.com

Президент ФФУ Андрій Павелко розповів, що пісня "Червона рута" стане візитівкою збірної України в Лізі націй та відборі на ЧЄ-2020.

"Червону руту не шукай вечорами, ти у мене єдина, тільки ти, повір... Добре відома й улюблена пісня мільйонів патріотів і футбольних вболівальників – твір великого Володимира Івасюка вже давно став неформальним гімном нашої футбольної спільноти, який постійно лунає на матчах Чемпіонату України та поєдинках за участю національної збірної.

Тепер ця неймовірна за своєю енергетикою мелодія отримає статус футбольного символу України та стане візиткою нашої збірної у першому розіграші Ліги націй та кваліфікації до Євро-2020. "Ти у мене єдина…" – єдина Україна, єдина збірна! Нехай "Червона рута" надихає нашу головну команду на нові перемоги та звершення! Слава Україні!", - написав голова Федерації футболу України Андрій Павелко у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанати "Динамо" проведуть незвичний флешмоб проти ФФУ та Павелка

Національне агентство з питань запобігання корупції направить до суду матеріали про президента Федерації футболу України Андрія Павелка до суду.

Зараз ви читаєте новину «Національний хіт став символом збірної України з футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути