вівторок, 29 вересня 2015 23:26

На тренуванні ПСЖ згасло світло
6

"Відколи ПСЖ переріс у гранда, пресі стало важче спілкуватися з гравцями і тренером. Ексклюзив з Ібрагімовичем - це майже нереальне завдання. Ми його і так на прес-конференціях бачимо раз чи два на рік. Якщо він завтра заб'є парочку голів, то поб'є рекорд Педру Паулети і стане найкращим бомбардиром в історії клубу. Тоді ми точно зможемо з ним поговорити", - каже Лоїк Бірсле з радіо BFM перед прес-конференцією Лорана Блана.

 

Наставник прийшов на прес-конференцію разом із захисником Максвеллом. Спілкування у Блана з пресою вийшло досить жвавим. У преси і вболівальників великі очікування від ПСЖ і це відчувалося у кожному питанні журналістів. Деякі з них були дуже іронічними.

 

"У ПСЖ різна мотивація на матчі чемпіонату Франції та Лігу чемпіонів, - каже ще один французький колега. - Ліга 1 парижанам не так цікава, як матчі в єврокубках. Амбіції клубу - це перемога в Лізі чемпіонів. Вся Франція цього чекає.

ПСЖ і "Реал" боротимуться за перше місце у нашій групі. Завтра з "Шахтарем" буде не просто. Звичайно, французька команда є фаворитом, але все може статися. "Гірники" на рівних провели перший тайм матчу з "Реалом". У минулому сезоні внічию зіграли з "Баварією". Не візьмуся зробити прогноз. Це в мене погано виходить", - каже журналіст.

 

Після прес-конференції гравці і тренери ПСЖ перемістилися на поле "Арени-Львів". Перші 15 хвилин були відкритими для преси. Польові гравці працювали на іншому боці поля від журналістів. Голкіпери займалися окремо. Всі футболісти тренувалися без обмежень.

 

"ПСЖ завтра гратиме найсильнішим складом - Ібрагімович, ді Марія, Пасторе, Сілва, - каже французький журналіст. - Під питанням участь Давіда Луїза. У нього незначні проблеми з коліном. Але в матчі з "Нантом" добре відіграв Орьє. Навіть забив свій дебютний гол за ПСЖ. Ван дер Віль втратив місце в основі. Тепер він гравець запасу".

 

Лоран Блан не побоявся львівського холоду і вийшов на тренування у шортах. А ще у кепці червоного кольору. Поки колишній наставник збірної Франції пасував м'яч своєму помічнику на "Арені Львів" згасло світло. Але в цей час надворі було ще досить природнього світла.

 

Нагадаємо, матч "Шахтар" - ПСЖ розпочнеться о 21:45. Наш сайт буде вести текстову онлайн-трансляцію зустрічі. Поєдинок у прямому ефірі покаже ТРК "Україна".

Зараз ви читаєте новину «На тренуванні ПСЖ згасло світло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути