вівторок, 07 квітня 2009 18:57

На "Кубок Дерюгіної" виділили півтора мільйони гривень

На "Кубок Дерюгіної" виділили півтора мільйони гривень

Спортсменки з 27 країн світу вже підтвердили свою участь в XVII міжнародному турнірі з художньої гімнастики серії гран-прі "Кубок Дерюгіної - Нафтогаз". Про це на прес-конференції заявила сама Ірина Дерюгіна.

Як повідомляє прес-служба Міністерства у справах сім"ї, молоді і спорту, на проведення турніру виділено 1 млн. 682 тис.грн. За словами міністра Юрія Павленко, для розвитку художньої гімнастики на цей рік Мінсім"ї затвердило кошторис на суму 5 млн. 400 тис.грн.

"Кубок Дерюгіної", який відбудеться 11-12 квітня в київському Палаці Спорту, щорічно збирає найкращих представниць художньої гімнастики з більше 40 країн світу. Вхід на турнір організатори зробили вільним.

Довідка kmu.gov.ua

Заслужений майстер спорту, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, багаторазова чемпіонка світу Ірина Дерюгіна розкрила яскраві спортивні таланти багатьох українських гімнасток. Протягом багаторічної тренерської роботи Ірина Іванівна підготувала таких знаменитих спортсменок, як Олександра Тимошенко, Оксана Скалдіна, Катерина Серебрянська, Тетяна Попова, Тамара Єрофєєва, Анна Безсонова, Наталія Годунко та ін. Серед них дві олімпійські чемпіонки, призерка Олімпійських ігор, 11 чемпіонок світу, 30 призерок чемпіонатів світу.

За матеріалами liga.net

Зараз ви читаєте новину «На "Кубок Дерюгіної" виділили півтора мільйони гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути