Ексклюзиви
середа, 15 червня 2011 13:16

На "Олімпійському" встановили перші 50 сидінь "а-ля Уемблі"

На головній арені Євро-2012 НСК "Олімпійському" у вівторок, 14 червня, встановили перші 50 глядацьких сидінь. Для встановлення крісел в складки ярусу вмонтували спеціальні держаки, на які встановили алюмінієві рейки, що триматимуть самі сидіння.

Така конструкція спрощує обслуговування крісел і дозволяє при потребі за лічені хвилини замінити їх, підкреслюють будівельники. Всі сидіння виготовлені з високоякісного вогнетривкого матеріалу.

Аналогічні крісла встановлені на стадіонах "Олімпійський" та "Уемблі" у Лондоні, та "Соккер сіті" у Йоханесбурзі (Південна Африка).

Всього на НСК "Олімпійському" встановлять шість типів сидінь: стандартні, для незрячих із додатковим обладнанням, сидіння для VIP та бізнес секторів, для людей з особливими потребами і для супроводжуючих осіб, а також сидіння для гравців.

Кольорова гама крісел на євроарені варіює – від світло-жовтого до темно-жовтого та від світло-блакитного до темно-блакитного.

Загалом на НСК буде влаштовано 70 050 крісел. На Євро, враховуючи вимоги УЄФА щодо розміщення рекламних носіїв та роботи прес-центрів, змонтують 65 720 синьо-жовтих сидінь.

Зараз ви читаєте новину «На "Олімпійському" встановили перші 50 сидінь "а-ля Уемблі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути