субота, 16 липня 2011 12:56

На матч з "Зорею" "Металіст" вийде з новим капітаном

На матч з "Зорею" "Металіст" вийде з новим капітаном

15 липня на базі "Металіста" відбулася загальнокомандна зустріч, на якій пройшли вибори капітана команди. За їх підсумками почесне право називатися капітаном клубу завоював Клейтон Хав'єр.

Бразилець, якого чутки активно сватали в "Сантос", прийняв рішення залишитися в Україні. Його контракт з "Металістом" розрахований ще на три роки.

Відзначимо, що раніше з капітанською пов'язкою на поле виходив Олександр Горяїнов, але травми, що не дають спокою воротареві останнім часом, змушували пробувати в ролі капітана інших гравців. Едмар, Обрадовіч, Валяєв випробували на своїх плечах тягар капітанської відповідальності, але остаточним рішенням шкіпером харківського корабля обраний Хав'єр.

Таким чином, на гру між луганською "Зорею" і харківським "Металістом" команду виведе 10-й номер. Чекають появи на полі і Чако Торреса - клуб отримав всі документи на аргентинського хавбека.

Зараз ви читаєте новину «На матч з "Зорею" "Металіст" вийде з новим капітаном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути