Ексклюзиви
понеділок, 20 листопада 2017 23:55

"Ми приїхали показати свою гру, а не ховатися від неї"
10

“Шахтар” потренувався на стадіоні “Наполі”
Фото: Ірина Козюпа
“Шахтар” потренувався на стадіоні “Наполі”
“Шахтар” потренувався на стадіоні “Наполі”
“Шахтар” потренувався на стадіоні “Наполі”
“Шахтар” потренувався на стадіоні “Наполі”

Донецький "Шахтар" провів тренування на стадіоні "Сан-Паоло". Перші 15 хвилин були відкритими для ЗМІ.

Перед тренуванням відбулася прес-конференція.

Наставник "Шахтаря" Паулу Фонсека:

"Абсолютно всі матчі важливі. Ця зустріч не є вирішальною для "Шахтаря". Якщо говорити про команду, то всі наші гравці готові і мотивовані зіграти проти великої команди "Наполі".

Матч проти "Олександрії" і зустріч проти "Наполі" - це два різних поєдинки. Сподіваюся, завтра в нас буде хороший бензин.

Я нічого не боюся, адже це просто гра. Ми дуже поважаємо нашого суперника. Після жеребкування фаворитами групи вважали "Манчестер Сіті" і "Наполі". Вони ними і залишаються. У нас попереду два важливі поєдинки попереду, в яких нам потрібно наблизитися до ідеалу.

Ми завжди намагаємось залишатися самі собою. Хоча ми розуміємо, що в певних моментах нам доведеться підлаштуватися під гру "Наполі" і менше грати з м'ячем. Ми не будемо закриватися біля своїх воріт. Ми приїхали показати свою гру, а не ховатися від неї.

Зараз я незадоволений нашою грою в захисті у чемпіонаті. Але разом з тим ми продовжуємо лідирувати в УПЛ, граємо в Лізі чемпіонів і в Кубку України. Ми працюємо над цим питанням.

Наша стратегія у захисті не змінюється, незалежно від того, який нападник вийде у стартовому складі "Наполі".

Здивувати "Наполі" непросто. В матчах з такою командою важлива також емоційна налаштованість футболістів. А сюрпризів не буде, адже обидві команди добре знають один одного".

Мірко Калемме, журналіст tuttonapoli:

"Аншлагу на матчі не буде. Продано всього 20 тисяч квитків. Для 60-тисячного "Сан-Паоло" це невелика кількість. Квитки на Лігу чемпіонів дорогі для вболівальників. Найдешевші коштують 35 євро. Це дорого для вболівальників. Тому фанати роблять вибір на користь матчів Серії А. До всього, матч безкоштовно покажуть по телебаченню.

Пріоритетом для "Наполі" є Серія А. Команда не вигралава скудетто з часів Дієго Марадони. Про цей сезон всі говорять "зараз, або ніколи".

Фанати дуже люблять воротаря Пепе Рейну. Також серед улюбленців Марек Гамшик, Дріс Мертенс, Лоренцо Інсіньє, Хосе Кальєхон. Гамшик за один гол від рекорду Марадони.

Навіть, якщо "Наполі" переможе, то це ще не виведе команду в плей-оф Ліги чемпіонів. Маурісіо Саррі помилився зі складом на першу гру у Харкові. Тоді журналісти дуже розкритикували наставника".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Срна полетів із "Шахтарем" до Неаполя

Зустріч пройде 21 листопада в Неаполі о 21:45 за київським часом. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Ми приїхали показати свою гру, а не ховатися від неї"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути