пʼятниця, 23 жовтня 2020 10:00

"Ми не були хлопчиками для побиття" - Скрипник прокоментував поразку від "Лестера"

"Ми не були хлопчиками для побиття" - Скрипник прокоментував поразку від "Лестера"
Віктор Скрипник почав Лігу Європи з поразки. Фото: Олександр Попов

Головний тренер "Зорі" Віктор Скрипник прокоментував розгромну поразку від "Лестера" в першому турі Ліги Європи.

Скрипник не робить трагедії з поразки в Англії та сподівається, що в наступних матчах проти "Браги" і АЕКа луганчани наберуть очки.

"Якщо взяти по грі в цілому, думаю, що моя команда гідно виступала. Звичайно, позначився клас. Але не думаю, що потрібно "посипати голову попелом" і думати, що ми втратили те, що не можна знайти.

Попереду п'ять ігор. Найближчі — дві домашні. З португальцями і греками. Це та сила, де ми можемо виступати на рівних, з огляду на те, що граємо в рідних стінах. Будемо сподіватися поповнити очки в турнірній таблиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "Зоря" розпочала Лігу Європи з розгромної поразки

Ми не були хлопчиками для побиття. Можливо, не виходило цілісної гри. До забитого гола ми виглядали пристойно. Навіть на гол, думаю, награли. Мали хороший момент. Але це футбол. У ньому загадувати не варто. Ще раз скажу, що все в нас іще попереду. Ми налаштовуємося на майбутні ігри.

Ми хотіли грати подалі від своїх воріт і пресингувати суперника попереду, що спочатку в нас виходило. Але ще раз скажу, що за індивідуальним класом гра вийшла в нас не зовсім цілісно. Зараз можна сказати, що важко грати було проти такої команди і розраховувати на перемогу. Грали на результат. Результату немає. Значить, програли по ділу" - цитує Скрипника офіційний сайт "Зорі".


Наступний матч "Зоря" проведе 25 жовтня проти львівського "Руху". 29 жовтня команда Скрипника прийматиме "Брагу" у другому турі Ліги Європи.

Зараз ви читаєте новину «"Ми не були хлопчиками для побиття" - Скрипник прокоментував поразку від "Лестера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути