субота, 13 листопада 2010 13:57

Моурінью дискваліфікований на два матчі

Моурінью дискваліфікований на два матчі

Головний тренер мадридського "Реала" Жозе Моурінью дискваліфікований на два матчі за образу арбітра, повідомляє AFP. 10 листопада Моурінью образив головного суддю матчу 1/16 фіналу Кубка Іспанії "Реал" - "Мурсія" Хосе Луїса Парадаса Ромеро. Зустріч завершилася з рахунком 5:1 на користь "Реала".

Конфлікт між Моурінью і Парадасом Ромеро стався на 37-й хвилині зустрічі, і суддя вилучив португальського наставника "Реала" з тренерської лавки. За даними іспанських газет, Моурінью послав рефері до біса.

Рішення про дискваліфікацію тренера "Реала" винесла Федерація футболу Іспанії (RFEF). Тепер Моурінью пропустить матчі чемпіонату Іспанії з хіхонським "Спортингом" (14 листопада) і "Малагою" (20 листопада).

Коментуючи накладене на нього покарання, Моурінью сказав, що гра "Реала" з "Мурсією" була дуже легкою для суддівства, і відмовився вибачатися перед Парадасом Ромеро. Тренер додав, що його дискваліфікацію команда переживе легше, ніж відсторонення одного з провідних гравців.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Моурінью дискваліфікований на два матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути