Ексклюзиви
понеділок, 18 квітня 2011 17:11

Московський "Спартак" залишився без наставника

Московський "Спартак" залишився без наставника

Валерій Карпін залишив пост головного тренера московського футбольного клубу "Спартак". При цьому Карпін залишиться на посаді генерального директора клубу і, незважаючи на відставку, буде готувати команду до матчу 1/4 фіналу Кубка Росії з ФК "Краснодар", який відбудеться 20 квітня. Про це повідомляє сайт видання "Спорт-Экспресс".

Не виключено, що зі "Спартака" буде звільнено одного з помічників Карпіна - Бориса Позднякова (він відповідав за підготовку захисників).

За інформацією РИА Новости, претендентом на посаду головного тренера "Спартака" є Андрій Кобелєв, який з 2006 по 2010 роки керував московським "Динамо". Минулого тижня італійські ЗМІ писали, що очолити "Спартак" може колишній тренер лондонського "Челсі", туринського "Ювентуса" і римської "Роми" Клаудіо Раньєрі.

Карпін став генеральним директором "Спартака" в серпні 2008 року. Пост головного тренера він зайняв у квітні 2009 року після звільнення Мікаеля Лаудрупа. У чемпіонаті Росії 2009 року "Спартак" зайняв друге місце, а в 2010 році фінішував на четвертому місці в турнірній таблиці.

У 2011 році Карпін вивів команду в 1/4 фіналу Ліги Європи, де спартаківці поступилися португальському "Порту". У чемпіонаті Росії "Спартак" виступає невдало: москвичі, які набрали чотири очки в п'яти матчах, займають 15-е місце в турнірній таблиці.

Зараз ви читаєте новину «Московський "Спартак" залишився без наставника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути