вівторок, 06 серпня 2019 16:01

Мілевський розповів про конфлікт із Блохіним

Мілевський розповів про конфлікт із Блохіним
Зараз Мілевський виступає в Білорусії за "Динамо" Брест

Колишній нападник київського "Динамо" Артем Мілевський розповів конфлікт із тодішнім тренером "Динамо" Олегом Блохіним.

"Найбезглуздіша чутка про Артема Мілевського? Що зовсім п'яний прийшов на тренування. Це від Блохіна, який говорив: "П'яних людей я тренувати не буду". Ну як я п'яний? Ну так, ми посиділи з пацанами до двох або до трьох ночі, а тренування о першій дня. Як ти можеш бути на ньому п'яним?

У нас вже був якийсь дрібний конфлікт до того. Що мені йому було потрібно сказати? Я до того моменту з першою командою не працював, тренувався в дублі. Це було просто по-свинськи щодо мене. Ми ж разом сидимо з хлопцями, а крайнім роблять мене: "Не їдеш на збори. Ти не в першій команді".

Потім Блохін мені сказав: "Виселяйся з бази". Якого дідька, питається? Він що, її будував, ту базу, щоб мене виселяти? Я зателефонував Ігорю Суркісу: "Михайлович, ось така історія". – "Та годі-годі, живи ти на цій базі. Тільки помиріться якось". Але я людина з характером. І Блохін – людина з характером. Ніхто з нас кроків назустріч не зробив. Нехай. Такі ми люди. Я йому здоров'я бажаю," – цитує Мілевського Оnliner.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілевський зізнався, що хотів перейти до "Шахтаря"

Артем Мілевський виступав за "Динамо" у 2002-2013-х. За цей час 4 рази ставав чемпіоном України та скільки ж разів володарем Кубка.



Зараз ви читаєте новину «Мілевський розповів про конфлікт із Блохіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути