субота, 28 липня 2018 12:53

Мілевський може повернутись в українську прем'єр-лігу

Мілевський може повернутись в українську прем'єр-лігу
Мілевський повертається в УПЛ?

Екс-нападник київського "Динамо" Артем Мілевський може повернутись в Україну. За словами агента гравця, Міля має декілька варіантів продовження кар'єри, але гравець ще остаточно не визначився.

"На сьогоднішній день у мене є чотири пропозиції з країн ближнього зарубіжжя, але поки що вони не влаштовують нас в професійному плані. Ці клуби представляють трошки не ті чемпіонати, на які ми б хотіли орієнтуватися. Ті варіанти, за якими ведуться переговори - вони більш цікаві. Ці варіанти європейського напрямку.

У січні Мілевському виповниться 34 роки, тому хочеться укласти контракт мінімум на півтора року. Для нас є пріоритетним не максимально фінансова складова, а більше довгостроковість проекту. Не хочеться з головою пірнати туди, де немає завдань і цілей.

Є дві пропозиції з чемпіонату України. Природно, мова йде про командах прем'єр-ліги. Що стосується інших двох пропозицій, то одна з команд ближнього зарубіжжя грає в єврокубках, друга команда теж недавно виступала на європейській арені.

Команда, з якою ми ведемо переговори дуже відома в своїй країні. У позаминулому сезоні вона вигравала чемпіонат. Це клуб з хорошим ім'ям і багатою історією. У четвер, 26 липня, ця команда виступала у другому раунді Ліги Європи. Цей варіант нам цікавий, але поки що ми не можемо знайти спільну мову щодо термінів контракту і з фінансових умов ", - сказав агент гравця Олександр Панков

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілевський виграв Кубок Білорусі - відео

Екс-форвард київського "Динамо" і збірної України Артем Мілевський припиняє співпрацю з брестським "Динамо". Однією з причин, в ЗМІ назвали порушення режиму.

Зараз ви читаєте новину «Мілевський може повернутись в українську прем'єр-лігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути