середа, 13 березня 2013 12:59

Мессі вийшов на друге місце в списку найкращих бомбардирів Ліги чемпіонів

Мессі вийшов на друге місце в списку найкращих бомбардирів Ліги чемпіонів
Мессі обійшов Руда ван Ністелроя у списку кращих бомбардирів Ліги чемпіонів ФОТО: Reuters

Нападник "Барселони" Ліонель Мессі, оформивши дубль у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Мілана" (4:0), вийшов на друге місце у списку кращих бомбардирів за всю історію турніру.

25-річний аргентинець записав на свій рахунок 57-й і 58-й забиті м'ячі в цьому змаганні і обійшов колишнього нападника "Манчестер Юнайтед" і "Реала" Руда ван Ністелроя.

Нагадаємо, рекордсменом Ліги є екс-форвард "Реала" Рауль, в активі якого 71 гол.

"Вийшло все краще не придумаєш, - сказав Мессі після матчу. - З п'ятої хвилини, коли був забитий важливий гол, і до самого кінця ми не давали "Мілану" продихнути. Ми хотіли забити якомога раніше не тільки для того, щоб швидше скоротити різницю в рахунку, але також, щоб обнадіяти вболівальників. В тому моменті м'яч блискавкою потрапив до мене, і, на щастя, я відправив його у ворота."

У Мілані "Барселона" програла з рахунком 0:2. Також каталонці двічі поступилися мадридському "Реалу".

"Ми роками демонструємо футбол такого рівня. Можливо, в останніх зустрічах ми виглядали трохи гірше, але в той же час знали, що для виходу в наступний раунд треба просто зіграти у свій футбол. Ми знали, що від нас вимагається і як цього домогтися. Це був футбол тієї "Барси", яку з матчу в матч чекаємо ми і наші вболівальники," - заявив Мессі.

Ліонель вважає свій рекорд серйозним досягненням.

"Просто диво, що ці голи вивели мене на друге місце у списку найкращих бомбардирів Ліги чемпіонів. Вже це є серйозним досягненням, але найважливіше, звичайно, - це вихід "Барселони" у чвертьфінал, адже сьогодні всі ми прагнули саме до цього", - підкреслив аргентинець.

Зараз ви читаєте новину «Мессі вийшов на друге місце в списку найкращих бомбардирів Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути