неділя, 17 лютого 2013 10:56

Мессі став першим гравцем, який забив 300 голів за "Барселону"
5

Фото: ФОТО: Reuters

Ліонель Мессі забив два м'ячі у черговому матчі чемпіонату Іспанії і став першим гравцем в історії "Барселони", якому вдалося подолати позначку в 300 голів за каталонців. Дубль аргентинського форварда допоміг клубу перемогти на виїзді "Гранаду" - 2:1.

Після перемоги над "Реалом" команда Лукаса Алькараса, яка займає 13-е місце у таблиці, була не проти піднести ще одну сенсацію. Принаймні, перший гол у матчі забили саме господарі. Після подачі Карлоса Аранда на дальню штангу захисники "Барси" не зуміли винести м'яч зі штрафного майданчика, чим скористався Одіон Ігало, який відкрив рахунок на 26-й хвилині.

Втім, після перерви "Барселона" відповіла двома влучними ударами Мессі, який відзначився у 14-му поспіль матчі національної першості. На 50-й хвилині аргентинець добив м'яч у сітку після сейву Антоніо Тоньо, який відбив постріл Цеска Фабрегаса, а потім вразив ціль ударом зі штрафного, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

У поточному сезоні Мессі забив 37 голів і віддав 10 гольових передач в 24 матчах.

Гранада - Барселона 1:2 (1:0, 0:2)

Голи: 1:0 - 26 Ігало, 1:1 - 50 Мессі, 1:2 - 73 Мессі.

Гранада - Тоньо, Ньом, Иньїго Лопес, Майнц, Сікейра, Мікель Ріко, Ресіо, Торже (Браімі, 76), Ноліто (Буонанотте, 74), Аранда (Ель-Арабі, 58), Ігало.

Барселона - Вальдес, Дані Алвес, Піке, Маскерано, Адріано (Альба, 38), Бускетс, Алькантара, Фабрегас, Педро (Іньєста, 72), Мессі, Санчес (Тельо, 61).

Попередження: Сікейра (34), Ньом (69), Алькантара (88).

Зараз ви читаєте новину «Мессі став першим гравцем, який забив 300 голів за "Барселону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути