Ексклюзиви
неділя, 06 травня 2012 11:58

Мейвезер-молодший дотиснув Котто і завоював титул чемпіона WBA
9

Фото: Reuters

У Лас-Вегасі (штат Невада, США) чемпіон світу в п'яти вагових категоріях 35-річний американець Флойд Мейвезер-молодший (43-0, 26 КО) завоював титул чемпіона світу в першій середній вазі за версією WBA, перемігши у важкому поєдинку одноголосним рішенням суддів володаря цього титулу, 31-річного пуерториканця Мігеля Котто (37-3, 30 КО).

Початок поєдинку видався досить рівним із невеликою перевагою Мейвезера. У четвертому раунді Котто провів комбінацію ударів в голову і корпус супротивника, а в п'ятому раунді активно пішов вперед. і один з його ударів в голову Мейвезера в шостому раунді привів до того, що у того пішла носом кров.

Але кінцівка бою залишилася за американцем. У фінальному, 12-му раунді Мейвезер ударами в голову і корпус потряс Котто, ледь не відправивши його в нокдаун, проте той зумів встояти на ногах. В результаті, арбітри зафіксували перемогу Мейвезера, рахунок суддівських записок - 118-110, 117-111, 117-111.

Відзначимо, що в андеркарті поєдинку відбулися проводи на пенсію легенди рингу Шейна Мозлі, який в односторонньому бою поступився 21-річному мексиканському вундеркінду Саулю Альварес. За підсумками бою всі троє суддів одноголосно віддали перемогу молодому мексиканському боксеру: 119-109, 119-109, 118-110.

За матеріалами Спортонлайн, gorodokboxing.com

Зараз ви читаєте новину «Мейвезер-молодший дотиснув Котто і завоював титул чемпіона WBA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути