четвер, 29 червня 2023 09:19

Мегабій Усика з Ф'юрі в Саудівській Аравії на межі зриву

Мегабій Усика з Ф'юрі в Саудівській Аравії на межі зриву
Володар поясів WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик має провести поєдинок із чемпіоном світу за версією WBC Тайсоном Ф'юрі, проте бій під загрозою зриву. Фото: скріншот

Поєдинок між українцем Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі знову опинився на межі зриву.

Британський боксер не проводитиме поєдинок у грудні в Саудівській Аравії, повідомив журналіст Саймон Джордан, цитує TalkSport.

"Мені сказали, що Ф'юрі не може битися в грудні. Так що на нас чекає довгий шлях до цього бою", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарний боксер дав свій прогноз на бій Усик – Ф'юрі

Журналіст стверджує, що ніхто з боксерів, включно з британцем Ентоні Джошуа та американцем Деонтеєм Вайлдером, ще не отримали пропозиції на участь у турнірі в грудні в Саудівській Аравії.

"Я був тим, хто ставив під сумнів виступ цих чотирьох бійців в один вечір боксу. Можу сказати, що пропозиції досі не надійшли. Можливо, все вирішиться дуже швидко, але їх ще не було. Обговорення тривають, але надійне джерело повідомляє мені, що цього не буде в грудні", – додав Саймон.

У березні Ф'юрі запропонував Усику провести бій без опції реваншу. У відповідь промоутер володаря поясів WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Усика сказав, що Ф'юрі шукає варіанти, щоб відмовитися від бою.

Після цього президент WBA Гільберто Мендоза повідомив, що команди Усика та Ф'юрі проінформували організацію про припинення переговорів.

У ЗМІ була інформація, що боксери можуть побитися на супертурнірі в Саудівській Аравії. Раніше повідомляли також, що поєдинок між Усиком та Ф'юрі має всі шанси відбутися цієї зими.

Якщо володар поясів WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик проведе поєдинок із чемпіоном світу за версією WBC Тайсоном Ф'юрі у Саудівській Аравії, то гонорар українця становитиме близько $50 млн, розповів інсайдер Гарет Девіс. Ф'юрі у такому випадку отримає за бій до $90 млн.

Зараз ви читаєте новину «Мегабій Усика з Ф'юрі в Саудівській Аравії на межі зриву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути