Ексклюзиви
вівторок, 13 листопада 2012 14:57

Матерацці включив Зідана в команду своєї мрії

Матерацці включив Зідана в команду своєї мрії
Матерацці вважає Зідана одним з п'яти кращих гравців за всю історію футболу ФОТО: sportbest.net

Колишній футболіст збірної Італії Марко Матерацці включив у команду своєї мрії француза Зінедіна Зідана, з яким у нього виник конфлікт у фіналі чемпіонату світу 2006 року.

Матерацці зазначив, що він ніколи не грав в одній команді з Зіданом, але вважає його одним з п'яти кращих гравців за всю історію футболу. Про це повідомляє soccermagazine.it.

Свою символічну збірну Матерацці склав в ефірі італійської телепрограми "Undici". У команду футболіст включив воротаря Жуліо Сезара. У захист Матерацці поставив Майкона, Фабіо Каннаваро, Крістіана Ківу і самого себе, в півзахист - Зідана, Дженнаро Гаттузо, Деяна Станковича та Даніеле де Россі, в атаку - Антоніо Кассано і Самуеля Ето'О.

Конфлікт Зідана і Матерацці став однією з головних подій ЧС-2006. В ході фінального матчу Матерацці образив француза, а Зідан у відповідь на це ударив італійського захисника головою в груди.

За цей вчинок футболіст збірної Франції був вилучений з поля, а італійці в результаті добилися перемоги в серії пенальті.

Зараз ви читаєте новину «Матерацці включив Зідана в команду своєї мрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути