четвер, 14 листопада 2019 10:14

Матч Україна - Естонія в прямому ефірі покаже тільки платний канал

Матч Україна - Естонія в прямому ефірі покаже тільки платний канал
Товариський матч команди Шевченка можна буде побачити на загальнонаціональному каналі тільки опівночі. Фото: УАФ

У четвер, 14 листопада, збірна України проведе товариський матч. Суперником нашої команди буде збірна Естонії, а сам матч відбудеться в Запоріжжі. Однак у прямому ефірі цей матч можна буде побачити лише на платних каналах.

Права на показ матчів збірної України належать "Медіа Група Україна". Туди входять телеканали "Футбол 1" та "Футбол 2", а також телеканал "Україна". Саме на першому з них у прямому ефірі й покажуть матч Україна – Естонія. Початок трансляції о 18:50, сам матч розпочнеться о 19:00.

Матч покаже і телеканал "Україна". Однак не у прямому ефірі, а у записі в 0:00 (ніч з 14 на 15 листопада). Натомість о 19:00 на каналі вийде випуск новин, а о 19:50 – програма "Говорить Україна", повідомляє 24 канал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли Зінченко повернеться після травми

Дивитися онлайн матч Україна – Естонія легально можна на сайті Oll.tv. Та варто зазначити, що доступ до трансляції платний та вимагає реєстрації. Місячна підписка на канали "Футбол 1" та "Футбол 2" (у тому числі в HD-якості) обійдеться у 109 гривень. Також можна оформити підписку "Суперспорт" за 139 гривень на місяць, куди входять канали "Футбол 1/2" та Setanta Sport.

Зараз ви читаєте новину «Матч Україна - Естонія в прямому ефірі покаже тільки платний канал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути