Ексклюзиви
неділя, 22 січня 2012 14:56

Марія Долгополова виграла "бронзу" Юнацьких Олімпійських ігор
6

Фото: noc-ukr.org

На І зимових Юнацьких Олімпійських іграх в м. Інсбрук (Австрія) українці поповнили свою скарбничку нагород третьою срібною медаллю. Її володаркою стала Марія Долгополова, яка разом із партнерами по змішаній естафетній команді – двома представниками Китаю (дівчина і хлопець) та юнаком з Великобританії показала другий результат на дистанції 3000м. у змаганнях з шорт-треку.

Ми запитали Марію, яка на смак Олімпійська нагорода? "Смачна", - відповіла призерка Ігор одразу після церемонії нагородження.

"Ми дуже раді, що повертаємось додому з медаллю і з гарним результатом. Марія зуміла вже вдруге на цих стартах покращити свій особистий результат. Вона не підвела свою команду, гідно конкурувала з представниками Китаю і Кореї, які є лідерами у цьому виді спорту", - додав тренер Володимир Сивак.

Ярослав Паніот став срібним призером Юнацьких Олімпійських ігор

Додамо, що 22 січня відбудеться урочиста церемонія закриття I зимових Юнацьких Олімпійських ігор, яка пройде ввечері на центральній площі Інсбрука – Medals Plaza.

Ця площа добре відома усім спортсменам, адже саме тут проходили усі церемонії нагородження переможців та призерів Ігор-2012 року.

Як і під час відкриття Олімпіади, у параді команд візьмуть участь лише атлети, шефи місій та молоді посли. Прапор України доручено нести срібному призеру I зимових Юнацьких Олімпійських ігор з фігурного катання серед танцювальних дуетів Максиму Нікітіну.

Зараз ви читаєте новину «Марія Долгополова виграла "бронзу" Юнацьких Олімпійських ігор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути