неділя, 08 липня 2012 19:20

"МанСіті" спростував призначення Манчіні в збірну Росії

"МанСіті" спростував призначення Манчіні в збірну Росії
Манчіні має підписати з "МанСіті" новий контракт. Фото: sport.news.am

Англійський футбольний клуб "Манчестер Сіті" спростував інформацію про те, що головний тренер команди Роберто Манчіні найближчим часом очолить збірну Росії.

Про це повідомляє британське видання Daily Mail.

"Ми почали переговори про нову угоду з Манчіні після закінчення минулого сезону. Ми думаємо, що вони завершаться в найближчі дні, всі деталі будуть улагоджені, і контракт буде підписаний. Він відправляється на передсезонний збір клубу в Австрію, а не в Москву", - повідомило джерело газети в команді.

На початку липня англійські ЗМІ повідомили, що за умовами нового чотирирічного контракту з "городянами" 47-річний Манчіні буде отримувати 5 мільйонів фунтів на рік. Він стане найбільш високооплачуваним тренером прем'єр-ліги і обійде свого колегу з "Манчестер Юнайтед" Алекса Фергюсона.

Манчіні, який працює в Сіті з 2009 року, завоював з командою Кубок Англіі-2010/11, а в минулому сезоні привів команду до першого з 1968 року титулу чемпіона Англії.

У суботу, 7 липня, в російських ЗМІ ЗМІ з'явилася інформація про те, що головний тренер "Манчестер Сіті", італієць Манчіні очолить збірну Росії з футболу.

Нинішнє тимчасове керівництво РФС цю інформацію спростовує.

Зараз ви читаєте новину «"МанСіті" спростував призначення Манчіні в збірну Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути