Ексклюзиви
неділя, 19 жовтня 2008 14:08

Мальдіні розповів кому віддасть капітанську пов"язку "Мілана"

Легенда Мілана Паоло Мальдіні наполягає, що не шкодує про те, що так і не виграв Золотий М"яч і називає свого наступника на посту капітана россо-нері.

"Я на 100 відсотків впевнений, що в кінці сезону закінчу кар"єру", заявив 40-річний футболіст, який за свою кар"єру виграв майже все, окрім Кубка Світу з Італією і звання кращого європейського футболіста.

"Я не вважаю "за неправильне" те, що я не отримав Золотий М"яч. Деколи змагання йде між великими футболістами, тоді має значення те, на якій позиції ти граєш - адже є різні критерії оцінки.
"Природно, я був би радий отримати це звання, але, чесно кажучи, це не той трофей, до якого я прагнув все життя. Я б не обміняв на нього ні Лігу Чемпіонів, ні Скудетто. Я вважаю, що футбол - все ж таки командна гра, так що важливі загальні перемоги."

Востаннє Мальдіні одягне капітанову пов"язку 31 травня 2009 року, в матчі проти Фіорентини. Італієць вже вирішив, хто стане його наступником.

"Я віддам пов"язку гравцеві, який, окрім мене, звичайно, провів більше всього років у футболці "Мілана" - Массімо Амброзіні."

Football.ua за матеріалами Channel4

Зараз ви читаєте новину «Мальдіні розповів кому віддасть капітанську пов"язку "Мілана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути