понеділок, 03 січня 2022 16:49

Любитель Путіна став посміховиськом на хокейному матчі в США

Любитель Путіна став посміховиськом на хокейному матчі в США
Росіянин Овечкін є фанатом Путіна. Фото: Reuters

Російський хокеїст клубу НХЛ "Вашингтон Кепітелз" та великий прихильник Путіна Олександр Овечкін став посміховиськом у матчі регулярного чемпіонату НХЛ з "Нью-Джерсі Девілз"

Мало того, що Овечкін набрав жахливу статистику: 0 очок, "-2", всього 3 кидки в площину, і навіть 4 силові прийоми навряд чи принесли Олександру якесь задоволення. Більше того, спроба одного з них, який, напевно, не потрапив у статистику, закінчилася для росіянина справжнісіньким конфузом.

Під завісу другого періоду Овечкін помчав назустріч шведському форварду "Нью-Джерсі" Йесперу Боквісту. Той починав атаку "дияволів", проїжджаючи повз лаву запасних "Вашингтона", і Овечкін мав намір розколоти опонента могутнім хітом, викинувши того на лавку своєї команди. Раніше росіянин робив так не раз у кар'єрі.

Але Боквіст вчасно побачив "бульдозер", що наближається до нього, встиг згрупуватися, пригальмувати і крутнутися на місці так, що в результаті зіткнення сам Овечкін безглуздо полетів за борт.

"О, як шкода!" - прокоментував епізод Twitter "Нью-Джерсі".

"Це один із способів дістатися до лави запасних", — так описав момент один із офіційних "Twitter" НХЛ, запропонувавши більший план невдалої спроби Овечкіна.

У попередній зміні Овечкін виглядав роздратованим після того, як його збив з ніг захисник "Девілз" Деймон Сіверсон, штовхнувши росіяїна. Після цього Овечкін завівся і вирішив зігнати злість на випадковому гравцеві "Нью-Джерсі", але сам став посміховиськом для глядачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як зірковий канадець поклав на лід росіянина

Олександр Овечкін є організатором руху "Putin Team", до якого входять російські спортсмени, які підтримують Путіна. У 2017 році до руху приєднався український хокеїст Олексій Понікаровський.

Зараз ви читаєте новину «Любитель Путіна став посміховиськом на хокейному матчі в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути