четвер, 02 липня 2020 09:44

Лунін допоміг "Ов'єдо" здобути важливу перемогу

Лунін допоміг "Ов'єдо" здобути важливу перемогу
Андрій Лунін грає в Іспанії із 2018 року. Фото: ФК "Зоря"

У 37-му турі Сегунди "Ов'єдо" вдома переміг "Мірандес" -1:0.

Матч мав важливе значення для обох команд. "Ов'єдо" веде боротьбу за завершення місця в 2-му за силою дивізіоні Іспанії, а гості мають ще шанси поборотися за підвищення у класі.

1-й тайм пройшов у рівній боротьбі. Фактично команди грали без воріт. Вся боротьба проходила всередині поля. Помилки та технічний брак не дозволяв створювати моменти біля воріт суперників. Господарям пощастило, що захисник "Мірандеса" помилися наприкінці тайму, коли у простій ситуації наступив на ногу форварду "Ов'єдо", що призвело до пенальті.

У другій половині гри гості намагалися бути гострішими, але український воротар Андрій Лунін залишався без роботи. У 2 моментах "Ов'єдо" просто пощастило, коли зі зручних позицій нападники "Мірендеса" просто не влучали у ворота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Реал" підписав контракт із юним конкурентом Луніна

Лунін тільки двічі вступив у гру, коли не зовсім впевнено парирував удар метрів із 30. Наприкінці гри український воротар відбив удар з меж штрафного майданчика, який був завданий із гострого кута.

На останніх секундах гри "Мірендес" претендував на пенальті, але після перегляду відеотвору головний арбітр матчу не наважився вказати на позначку.

Перемога "Ов'єдо" дозволила команді Андрія Луніна піднятися на 17-те місце в турнірній таблиці та відірватися від зони вильоту на 2 очки. Наступний матч "Ов'єдо" проведе 4 липня з "Кадісом".

Зараз ви читаєте новину «Лунін допоміг "Ов'єдо" здобути важливу перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути