Ексклюзиви
четвер, 09 квітня 2009 23:58

Луческу боїться матчу-відповіді, а Геретс у шоці від безпорадності своєї команди

Луческу боїться матчу-відповіді, а Геретс у шоці від безпорадності своєї команди
Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував перший чвертьфінальний матч Кубка УЄФА з французьким "Марселем" (0:2).

"Ми провели дуже хороший матч. З повною відповідальністю можу сказати, що ми домінували на полі. Хоча рахунок міг бути значно більшим. У другій половині зустрічі нам було складно. "Марсель" дуже добре підготовлений фізично. Для нас ще нічого не вирішено, на нас чекає складний матч-відповідь". Чи означає така відповідь, що тренер боїться матчу в Марселі? На це питання відповіді так і не було.

Нагадаємо, що перемогу "гірникам" принесли Томаш Хюбшман і Жадсон, які відзначилися у першому та другому таймах відповідно.

Головний тренер французького "Марселя" Ерік Геретс також  прокоментував перший чвертьфінальний матч Кубка УЄФА з донецьким "Шахтарем"  (2:0).

"Суперник із перших же секунд матчу мав багато можливостей забити. Але після важкого початку моя команда змогла оговтатися і добре відіграла другу половину зустрічі.

Але потім "Шахтар" забив два м"ячі, і наша команда трохи розгубилася - часто гравці не розуміли, що робити в такій ситуації - така поведінка мене здивувала. Матч-відповідь буде дуже складним".

shakhtar.com, football.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Луческу боїться матчу-відповіді, а Геретс у шоці від безпорадності своєї команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути