Ексклюзиви
середа, 15 лютого 2012 10:57

Луческу не зміг обіграти команду сина
9

Фото: shakhtar.com

Мірча Луческу, який повернувся в розташування "Шахтаря", вперше керував діями своїх підопічних у зимове міжсезоння. Враховуючи "інформаційний" голод наставника гірників і стрімке наближення старту другої частини сезону, спаринг з "Рапідом" був використаний з максимальною користю - Луческу дав можливість усім гравцям зіграти по тайму.

Чергова помилка в обороні призвела до того, що вже на восьмій хвилині "Рапід" повів у рахунку. Спочатку дали навісити Дуарте з правого флангу, потім Кучер не дотягнувся до м'яча у штрафному майданчику, а Чижов просто не встиг підстрахувати свого партнера і перешкодити пробити Григоріє. Хвилин десять після цього "Шахтар" набирав оберти, після чого перевів гру на половину поля румунів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу приєднався до "Шахтаря"

Хороший шанс зрівняти рахунок був у Срни, який потужно пробив з-за меж штрафного майданчика після прострілу Тейшейри. Едуардо примудрився віддати гострий пас на Селезньова у, здавалося б, безперспективній ситуації. Хорватський бразилець і став автором голу. На 35-й хвилині Фернандіньо пробив з-за меж штрафного майданчика, а Едуардо підстеріг помилку голкіпера "Рапіда", який невдало відбив м'яч перед собою.

У перерві Луческу повністю змінив стартовий склад, давши можливість проявити себе ще 11-ти футболістам. І цей мікро-матч так само не виявив переможця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибка полетів з "Шахтарем" на третій збір до Антальї

"Добре, що ніхто не отримав травму у цій товариській грі. Задоволений грою і тим, що нарешті побачив всіх гравців на полі і зробив певні висновки для себе. А в наступній грі з ЦСКА буде грати вже склад, більш наближений до того, який починатиме чемпіонат", - зазначив в інтерв'ю каналу" Футбол "Мірча Луческу.

Контрольний матч

"Шахтар" (Україна) - "Рапід" (Румунія) - 1:1 (1:1)

Голи: Григоріє, 8 (0:1); Едуардо, 35 (1:1)

"Шахтар": Шуст (П'ятов, 46); Срна (Кобін, 46); Кучер (Кривцов, 46); Чижов (Ракицький, 46), Рац (Шевчук В., 46); Гай (Мхітарян, 46); Ілсіньо ( Хюбшман, 46); Фернандіньо (Алан Патрік, 46); Тейшейра (Коста, 46), Селезньов (Дентіньо, 46); Едуардо (Адріано, 46)

"Рапід": Григоріє; Божович; Орош; Роман; Панку; Дяк; Алекса; Маркос; Дуарте; Ф.Тейшейра; Коман

Попередження: Фернандіньо, 41; Хюбшман, 79; Ракицький, 82 - Божович, 26

Зараз ви читаєте новину «Луческу не зміг обіграти команду сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути