Ексклюзиви
понеділок, 12 квітня 2021 11:09

Ломаченко здобув найшвидшу перемогу в професійній кар'єрі

 

12 квітня 2019 року найкращий на той час боксер світу незалежно від вагової категорії Василь Ломаченко успішно захистив титули WBA, WBO та американського журналу "The Ring" у легкій вазі. На арені "Staples Center" у Лос-Анджелесі, США, у присутності 20 тис. глядачів український боксер у 4-му раунді нокаутував обов'язкового претендента на пояс WBA Ентоні Кроллу - ексчемпіон світу з Великої Британії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Судді апріорі були проти Ломаченка:найкращі боксерські бої 2020 року

Це найшвидша перемога Ломаченка на професійному ринзі. Рефері зафіксував перемогу уродженця Білгород-Дністровського на 58-й секунді 4-го раунду.

Ломаченко вийшов на бій максимально агресивним і зі стартових секунд повністю домінував у ринзі. Британець думав майже винятково про захист, ховаючись за блоком. Але блок не був серйозною перешкодою для гострих випадів українця. Уже наприкінці 3-го раунду рефері зупинив бій після безлічі ударів Ломаченка. Українець пішов святкувати перемогу, але радість була завчасною. Рефері насправді зафіксував стоячий нокдаун. Це розізлило Ломаченка й він зі стартових секунд 4-го раунду накинувся на суперника. І добив його наприкінці першої хвилини раунду разючим правим боковим у скроню - Кролла впав ниць і не міг підвестися з помосту декілька хвилин.

Кролла впав ниць і не міг піднятися з помосту декілька хвилин

Статистика показала величезну перевагу Ломаченка за кількістю ударів — 249. Влучними виявилися 72. Кролла завдав 96 ударів, 12 влучних.

Василь Ломаченко ще один свій бій на професійному рингу завершив у 4-му раунді - дебютний проти мексиканця Хосе Раміреса, 12 жовтня 2013-го. Тоді рефері зафіксував нокаут на передостанній секунді 4-го раунду.

Ентоні Кролла в листопаді 2019 року провів прощальний бій - виграв рішенням більшості суддів у іспанця Франка Уркіяги. Тоді йому не було ще й 33-х років. Василь Ломаченко в серпні 2019 року об'єднав три титули в бою з британцем Люком Кемпбеллом, а в жовтні 2020-го втратив їх у поєдинку з американцем Теофімо Лопесом.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко здобув найшвидшу перемогу в професійній кар'єрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути