субота, 05 серпня 2017 14:59

Ломаченко зобов'язаний нокаутувати колумбійця

Ломаченко зобов'язаний нокаутувати колумбійця
Суперника Ломаченкові обирали між кількома кандидатами

В неділю зранку за київським часом Василь Ломаченко втретє відстоюватиме пояс WBO у першій легкій вазі – до 59 кг. На 7-тисячній арені "Microsoft Theater" в Лос-Анджелесі, США, він зійдеться в ринзі з Мігелем Марріагою з Колумбії.

Gazeta.ua відзначає деякі деталі цього бою. Текстова онлайн-трансляція на нашому сайті розпочнеться о 5:00 год. 6 серпня.

Типовий mismatch

Марріага – добротний, міцний і стійкий боксер з ударом. Але цього дуже мало, якщо ти виходиш у ринг разом із Василем Ломаченком. За своїм рівнем майстерності завтрашні суперники знаходяться навіть не в сусідніх лігах. Тому питання тільки в тому, як переможе Ломаченко: нокаутом чи за рішенням суддів.

Бій із запасним

Суперника Ломаченкові обирали між кількома кандидатами. Найреальнішим видавався мексиканець Орландо Салідо. У березні 2014 року він завдав єдиної поразки Ломаченку. Обговорювали й варіант із боєм проти чемпіона світу за версією WBA у вазі до 55,3 кг Гільєрмо Рігондо з Куби. Він, як і українець, дворазовий Олімпійський чемпіон. Теж не склалося. Вдалися до запасного варіанту - боксера з вагової категорії до 57,15 кг Мігеля Марріаги.

Ломаченко перемагав спільних суперників

Марріага робить третю спробу здобути чемпіонський титул. Попередні дві - 2015‑го і цьогоріч у квітні - завершилися невдало. Він поступився Ніколасу Волтерсу з Ямайки і мексиканцю Оскару Вальдесу в боях за титул у нижчій вазі - до 57,15 кг. В цих поєдинках Марріага побував у нокдаунах, але протримався до фінального гонгу. З Волтерсом торік у листопаді Ломаченко розібрався за сім раундів. А Вальдеса розбив з рахунком - 12:1 у півфіналі любительського чемпіонату світу-2009.

Потрібен нокаут

Від бою з таким суперником очевидних плюсів для Василя не очікується – перемога нічого не дасть українцеві й не наблизить його до мети стати найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії. Тому потрібно постаратися хоча б не потрапити в мінус. А для цього поєдинок має бути яскравим, не затягнутим до пізніх раундів і з красивим нокаутом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченка визнали суперчемпіоном світу

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко зобов'язаний нокаутувати колумбійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути