неділя, 08 грудня 2019 11:09

Ломаченко легко виграв перший об'єднавчий бій

 

Тринадцятий поєдинок Василя Ломаченка на професійному ринзі став для нього першим об'єднавчим у кар'єрі. Він відбувся 8 грудня 2018 року на арені "Madison Square Garden Theater" в Нью-Йорку, США. Українець з великим запасом переміг пуерториканця Хосе Педрасу і об'єднав два титули чемпіона світу у легкій вазі - WBA Super і WBO. Останнім до бою володів суперник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандування "Україна! Україна!" заглушило гімн Росії

В 11-му раунді уродженець Білгород-Дністровського був близький до того щоб завершити бій достроково. Педраса двічі побував у нокдауні, але вистояв. За підсумком 12-ти раундів усі судді віддали перемогу Василеві з великою перевагою - 117:109 двічі і 119:107. Найкращий боксер світу підтвердив свій статус.

Педраса протягом бою викинув більше ударів, ніж Ломаченко - 931 проти 738. Але в точності українець перевершив пуерториканця більш ніж удвічі - 240 проти 111.

Після бою з Педрасою Ломаченко заявив, що хоче здобути ще два титули і стати абсолютним чемпіоном світу. Половину справи він вже зробив. 31 серпня цього року на "O2 Arena" в Лондоні, Велика Британія, переміг британця Люка Кемпбелла і додав до своєї колекції вакантний пояс WBC.

Після бою з Педрасою Ломаченко заявив, що хоче здобути ще два титули і стати абсолютним чемпіоном світу

Щоб стати "абсолютом" Василеві Ломаченку залишилося виграти титул IBF. Його володарем є ганієць Річард Коммі. 14 грудня на арені "Madison Square Garden" в Нью-Йорку, США, він проведе захист титулу у бою з американцем Теофімо Лопесом. З переможцем цього бою має зустрітися українець.

Промоутер Ломаченка Боб Арум планує провести бій за звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі в квітні 2020 року в одній з європейських країн.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко легко виграв перший об'єднавчий бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути