вівторок, 27 травня 2008 08:47

Ларссон зіграв перший матч після повернення у збірну

Не зважаючи на мінімальну перевагу в рахунку у матчі зі Словенією, збірна Швеції залишила приємне враження своєю грою. Наставник скандинавів Ларс Лагербек може бути задоволений діями своїх підопічних.

В основному складі вперше поле тривалої перерви, викликаної травмою, з"явився півзахисник "Галатасарая" Тобіас Ліндерот. Відразу після перерви вийшов і Хенрік Ларссон, якого знову вмовили зіграти у збірній. Зате не брали участі в поєдинку травмовані Люнгберг і Розенберг, а також Ібрагимовіч і Кальстрем, які виступали за свої клуби на вихідних. Їх вихід очікується в недільному матчі проти України.

Своїми дії в другому таймі Хенрік Ларссон показав, що він приїхав дійсно грати в збірній і не збирається відбувати номер. Але його зусиль не вистачило, щоб ще хоча б раз засмутити суперника.

Швеція - Словенія 1:0

Швеція: Ісаксон, Стоор, Мелльберг (Гранквіст, 73), Майсторовіч, Мікаель Нільссон (Дорсін, 78), Ліндерот (Андерс Свенссон, 46), Себастьян Ларссон (Александерссон, 78), Даніель Андерссон, Вільгельмссон, Кеннеді (Елмандер, 46), Ольбак (Хенрік Ларссон, 46)

Словенія: Хандановіч, Йокіч (Елсвер, 88), Іліч, Цесар, Бречко (Жельковіч, 83), Кірм, Шулер, Морец, Шишич (Бургіч, 71), Стевановіч (Матіч, 60), Новаковіч (Люблянкіч, 83)

Гол: Ліндерот (41)

Футбол.ua

Зараз ви читаєте новину «Ларссон зіграв перший матч після повернення у збірну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути