Ексклюзиви
вівторок, 28 квітня 2009 17:30

Кубок УЄФА. Українці зіграють у фіналі з ослабленими німцями

Кубок УЄФА. Українці зіграють у фіналі з ослабленими німцями

У першому матчі 1/2 фіналу Кубка УЄФА у найближчий четвер бременський "Вердер" ризикує залишитися без свого захисника Петрі Пасанена, а "Гамбург" не зможе розраховувати на Младена Петрича.

У цей понеділок 28-річний захисник фінської збірної був вимушений пропустити тренування через операцію по видаленню нігтя на великому пальці правої ноги. "Це було дуже неприємно, але я вже можу ходити та їздити на велосипеді, - розповів Пасанен, якого весь сезон переслідують дрібні травми, через що захисник зіграв лише в 14 матчах чемпіонату. - Я ще не знаю, чи буду я готовий до гри із "Гамбургом", але наразі мені здається, що зіграти не вдасться. Це дуже важливий матч, але мені буде потрібен час для відновлення".

Лазарет зелено-білих також поповнили Аарон Хунт, який пошкодив голеностоп, і Даніель Йенсен, який відновлюється після операції.

Тим часом бразильський захисник "Гамбурга" Алекс Сілва зіграє після пропущеного у цю суботу матчу бундесліги з дортмундською "Борусією", в якому "динозаври" зазнали поразки з рахунком 0:2. З іншого боку, участь у матчі із "Вердером" Марселя Янсена (ребра) і Джонатана Пітройпи (стегно) під великим питанням.

А ось у кращого бомбардира "Гамбурга" в бундеслізі Младена Петрича шансів зіграти в четвер ніяких - хорватський нападник вибув зі стану через серйозне пошкодження гомілки. "Він знову катався на велосипеді, - розповів тренер "Гамбурга" Мартін Йол. - Як правило, лікування таких травм займає близько двох тижнів".

Підведемо підсумок... Незважаючи на те, яка з німецьких команд вийде у фінал, те, що вона вийде туди не оптимальним складом - факт. Тепер переможцю пари "Динамо" - "Шахтар" залишається не розгубити свою ударну силу на шляху до фіналу Кубка УЄФА.

Gazeta.ua, uefa.com, dynamomania.com

Зараз ви читаєте новину «Кубок УЄФА. Українці зіграють у фіналі з ослабленими німцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути