субота, 07 квітня 2012 10:55

Кубок Девіса. Бубка виграв другий матч збірної України

Після першого дня матчу другого раунду Кубка Девіса у другій групі Євро-Африканської зони між Україною і Кіпром, українська команда веде: 2-0.

У першому матчі лідер українців Сергій Стаховський вивів Україну вперед, обігравши Христоса Хаджігеоргіу: 6-1 6-2 6-1, потім Сергій Бубка обіграв Сергіса Кіраціса: 6-3 7-6 (2) 6-3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кубок Девіса. Стаховський приніс Україні першу перемогу в матчі з Кіпром

"Ми нічого не знали про молодих кіпріотів, - прокоментував Бубка свою перемогу. - Мій суперник показав дуже гідних теніс, він старався, йому не було чого втрачати. Особливо вразив його удар справа, а я часто давав йому м'ячі під праву руку.

Думаю, що у Сергіса непогані перспективи, адже йому ще немає 17. Мені було часом важко, особливо в другому сеті, який був як на гойдалках і міг закінчитися в будь-яку користь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кубок Дєвіса. Стаховський дасть старт матчу Україна-Кіпр

Я радий, що зумів виграти в трьох сетах, адже я давно не грав "живі" одиночні матчі в Кубку Девіса. Останній раз це було в Бельгії. Думаю цей фактор теж вплинув на хід сьогоднішньої зустрічі".

Тим часом капітан збірної України Михайло Філіма вважає, що в парних комбінаціях як команди України, так і збірної Кіпру можуть відбутися заміни.

Зараз ви читаєте новину «Кубок Девіса. Бубка виграв другий матч збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути