Ексклюзиви
понеділок, 06 лютого 2012 09:37

"Копенгаген" не пустив "Шахтар" у фінал Copa del Sol-2012
9

Фото: shakhtar.com

"Шахтареві" не вдалося втретє поспіль вийти у фінал зимового турніру в Іспанії. У ключовому поєдинку групового турніру гірники поступилися данському "Копенгагену" - 0:2.

"Шахтар" створив біля воріт "Копенгагена" чимало моментів. У тому числі і тоді, коли рахунок ще не був відкритий (згадати, хоча б, вихід один на один Мхітаряна). Данці, навпаки, великими силами в атаку не йшли, зате витиснули максимум зі своїх контратак і помилок захисників "Шахтаря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Едуардо приніс "Шахтареві" перемогу над норвежським "Тромсе"

Говорячи ж про гірників, варто звернути увагу на статистику - в трьох матчах Copa del Sol донеччани пропустили чотири м'ячі. Зрозуміло, тримаємо в думці, що це міжсезоння, і тренерський штаб в тій чи іншій мірі дає пограти всім футболістам у різних поєднаннях. Але все одно сигнал тривожний.

У кожному разі, попереду ще майже місяць підготовки до першого офіційного матчу, повернення Луческу, безліч контрольних матчів і так далі. Поки ж "Шахтар" гратиме спаринги в Іспанії, а у фіналі Copa del Sol зіграють "Спартак" і "Копенгаген".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" з перемоги стартував на Copa del Sol-2012

Copa del Sol-2012

"Копенгаген" - "Шахтар" - 2:0 (1:0)

Голи: Ндой, 24 (1:0); Крістенсен Т., 79 (2:0)

"Копенгаген": Віланд; Стадсгаард; Якобсен; Сігурдссон Р.; Ов'єдо; Боланьос; Клаудемір (Бенгтссон П., 90); Гріндхайм (Крістенсен Т., 65); Вінгор (Діуф Пап, 65); Сантін (Абдулайе, 77) ; Ндой

"Шахтар": Шуст; Срна; Кучер (Чижов, 46); Ракицький, Рац, Мхітарян (Селезньов, 58); Хюбшман (Гай, 81); Фернандіньо; Коста (Ілсіньо, 85), Вілліан (Тейшейра, 46); Адріано (Едуардо, 58)

Попередження: Клаудемір, 26; Ов'єдо, 82; Боланьос, 90 - Срна, 81

Зараз ви читаєте новину «"Копенгаген" не пустив "Шахтар" у фінал Copa del Sol-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути