середа, 29 березня 2017 12:39

КС-2018. Достроковий тріумф Бразилії, "підвисання" знекровленої Аргентини, гол-красень Санчеса: результати матчів південноамериканської групи

Збірна Бразилії, розгромивши Парагвай 3:0 у відбірковому матчі Кубка світу-2018, забезпечила собі вихід до фінальної частини. Це сталося після того, як бразильська команда розгромила Парагвай у кваліфікації турніру.

Таким чином, бразильці стали першими після країни-господині Росії, кого кваліфікували на чемпіонат світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Півзахисник збірної Бразилії зробив перший хет-трик у кар'єрі

У 14 турах 5-разові чемпіони світу здобули 10 перемог і зазнали 1 поразку, набравши 33 очки.

За 4 тури до кінця залишилися три місця, що гарантують потрапляння на Кубок світу-2018 від Південної Америки, посіли Колумбія, Уругвай і Чилі.

 

Не можна не відзначити шикарний гол зі штрафного у ворота Венесуели у виконанні форварда чилійської команди Алексіса Санчеса. Чилійці в цьому матчі здобули перемогу 4:1.

Аргентині, яка йде на п'ятому місці, доведеться грати стикові матчі з представником Океанії. Команді додала труднощів не лише поразка від Болівії 0:2, а й дискваліфікація Ліонеля Мессі на 4 відбіркових матчі за образу бокового арбітра після поєдинку з Чилі (1:0).

Безпосередньо до фінальної частини Кубка світу-2018 від Південної Америки виходять перші чотири команди. П'ята гратиме матчі плей-оф з представником Океанії.

Зараз ви читаєте новину «КС-2018. Достроковий тріумф Бразилії, "підвисання" знекровленої Аргентини, гол-красень Санчеса: результати матчів південноамериканської групи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути