Ексклюзиви
неділя, 10 липня 2011 14:17

Кардосо продовжить кар'єру в "Бенфіці" - ЗМІ

Кардосо продовжить кар'єру в "Бенфіці" - ЗМІ

Нападник лісабонської "Бенфіки" парагваєць Оскар Кардосо зізнався, що нічого не знає про розвиток переговорів орлів з київським "Динамо" і на даний момент має намір виступати в стані португальського гранда.

"Я нічого не знаю про інтерес "Динамо". Я залишаюся в "Бенфіці" і хочу допомогти своєму клубу", - цитує слова 28-річного бомбардира португальської команди Record.

Кардосо почав підготовку до нового сезону в стані "Бенфіки" і встиг відзначитися чотирма голами в одному з контрольних матчів орлів, проведених в Лісабоні, в якому "Бенфіка" обіграла місцеву аматорську команду з рахунком 9:1.

Незважаючи на великі труднощі в ході переговорів між "Динамо" і "Бенфікою", кияни кілька разів намагалися домовитися про перехід гравця. Останньою пропозицією стали 18 мільйонів євро, які керівництво віце-чемпіонів України запропонувало "Бенфіці" за Кардосо, однак лісабонський клуб ця сума не влаштувала.

За неофіційними даними "Бенфіка" хоче отримати за Кардосо не менше 20 млн євро.

Зараз ви читаєте новину «Кардосо продовжить кар'єру в "Бенфіці" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути