четвер, 13 грудня 2012 19:21

Капітана "Зеніта" покарали трьома матчами за мат

Капітана "Зеніта" покарали трьома матчами за мат
Данні облаяв арбітра матчу ФОТО: top4man.ru

Контрольно-дисциплінарний комітет РФС дискваліфікував на три матчі півзахисника пітерського "Зеніту" Мігеля Данні. Про це повідомляє видання "Спорт-Экспресс".

Португалець покараний за вилучення в грі 19-го туру чемпіонату Росії з махачкалинським "Анжі". Ця зустріч пройшла 10 грудня в Санкт-Петербурзі і завершилася з рахунком 1:1.

Наприкінці матчу капітан пітерської команди обматюкав головного арбітра матчу Максима Лаюшкіна, за що отримав червону картку. На наступний день після гри португалець вибачився перед Лаюшкіним, заявивши, що шкодує про подію.

Також КДК на своєму засіданні розглядав апеляцію нижегородської "Волги", яка висловила незгоду з чотириматчевою дискваліфікацією форварда Олексія Сапогова.

Футболіст був покараний за некоректну поведінку у матчі 17-го туру чемпіонату Росії з казанським "Рубіном" (0:0). Під час гри Сапогов схопив за горло гравця "Рубіна" Карлоса Едуардо, поваливши бразильця на землю. КДК залишив покарання форварда "Волги" без змін.

Зараз ви читаєте новину «Капітана "Зеніта" покарали трьома матчами за мат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути