пʼятниця, 20 липня 2012 15:37

Капітан "Тоттенхема" завершив кар'єру

Капітан "Тоттенхема" завершив кар'єру
31-річний Кінг за 13 років провів 242 матчі за "Хотспур" ФОТО: tottenhamhotspur.com

Капітан лондонського футбольного клубу "Тоттенхем" Ледлі Кінг завершив ігрову кар'єру у віці 31 року. Про це повідомляє офіційний сайт команди.

Причиною стала хронічна травма лівого коліна. Раніше передбачалося, що влітку футболіст, який в травні знову пошкодив коліно на тренуванні, перенесе чергову операцію і повернеться на поле. Найближчим часом він займе посаду у структурі клубу.

Кінг подякував керівництву "Тоттенхема" за те, що йому дозволили залишитися в клубі в новій ролі. Футболіст, який виступав за лондонців з 1996 року, заявив, що команда стала для нього другим домом, і він зробить все для успішного розвитку клубу.

Футболіст також висловив слова подяки вболівальникам команди, які, за його словами, завжди підтримували його у важкі часи.

Кінг всю кар'єру провів у складі "Тоттенхема", потрапивши у клубну систему в 1996 році. Через три роки захисник дебютував в основній команді. У сезоні-2011/12 Кінг провів за лондонців 21 матч, не відзначившись результативними діями. Всього за команду захисник відіграв 323 матчі і забив 14 м'ячів. Разом з командою Кінг у 2008 році виграв Кубок Ліги.

У складі збірної Англії Кінг провів 21 матч, відзначившись двома голами. Разом з національною збірною захисник взяв участь у чемпіонаті Європи 2004 року і чемпіонаті світу 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «Капітан "Тоттенхема" завершив кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути