середа, 24 квітня 2019 14:43

Які сервіси зберегти в закладки футбольному вболівальнику?

Існує кілька типів любителів футболу. Перший тип - вболівальники, які дивляться матчі національної збірної час від часу, мигцем стежать за турнірною таблицею місцевого чемпіонату, ходять на стадіони кілька разів на рік.

Другий тип - активні люди, які самі грають у футбол з друзями, збираються покопати м'яч в "клітках" у вихідні, більше практикують футбол, ніж стежать за ним по ТБ. Третій тип - це справжні фанати спорту, які чекають випуску футбольних новин, не пропускають жодного титульного матчу, одягаються в атрибутику улюбленого клубу.

Автор: Футбол 24
  В інтернеті є безліч ресурсів і сервісів, які виведуть захоплення футболом на новий рівень
В інтернеті є безліч ресурсів і сервісів, які виведуть захоплення футболом на новий рівень

Яким би фанатом ви себе не вважали, в інтернеті ви знайдете для себе ряд ресурсів і сервісів, які виведуть ваше захоплення на новий рівень.

Онлайн перегляд матчів

Якщо у вас швидкісний інтернет без обмеження по трафіку, дивитися матчі буквально будь-яких чемпіонатів ви зможете в он-лайн режимі. Щось транслюватимуть наші спортивні канали, щось буде транслюватися англійською, німецькою, іспанською та іншими мовами. Проте, дивитися матчі ви зможете і в прямому ефірі, і в записі, причому безкоштовно і у відносно непоганій якості. Єдиний мінус онлайн перегляду - велика кількість реклами, можливі неполадки зі з'єднанням і підвантаженням відео.

Перегляд за допомогою десктопних програм

Дивитися стрім можна і за допомогою сторонніх програм. Як правило, їх використання має на увазі скачування і установку, а потім пошук відповідних каналів для підключення на тематичних сайтах. Зате, на відміну від майданчиків з онлайн переглядом, програми для стрімінгового перегляду матчів, відрізняються більш високою якістю відео, меншою кількістю реклами. Мінус - не такий великий асортимент матчів для вибору.

Сервіси статистики

Якщо ви крім перегляду ще й стежте за статистикою, вам, напевно, стануть в нагоді сервіси, які збирають, актуалізують, сортують дані за різними показниками. Досить вибрати період - футбол 2019, потрібну вам лігу, період часу, команду - і сервіс покаже вам всю необхідну інформацію про голи, перемоги, склади і так далі.

Сайти з квитками і атрибутикою

Дивитися матчі вдома і стежити за статистикою - це, звичайно, добре, але що робити, якщо вам хочеться побачити матч наживо? На допомогу прийдуть онлайн каси з можливістю бронювання. Для тих, хто бачить себе на стадіоні тільки з атрибутикою улюбленої команди, різними аксесуарами для підтримки бойового духу і гарного настрою - свої послуги запропонують магазини спеціалізованих спортивних товарів. Тут з доставкою можна замовити все, від футболок до труб, свистків і смішних капелюхів.

Зараз ви читаєте новину «Які сервіси зберегти в закладки футбольному вболівальнику?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути