Ексклюзиви
вівторок, 03 квітня 2018 20:11

Як "Реал" обіграв "Ювентус" в фіналі ЛЧ-2017

Як "Реал" обіграв "Ювентус" в фіналі ЛЧ-2017
В фіналі ЛЧ-2017 мадридці розгромили "Ювентус". Фото: rsport.ria.ru

Напередодні першого чвертьфінального матчу між "Ювентусом" та "Реалом" пропонуємо згадати фінал ЛЧ -2017. В сезоні 2016/2017 "туринці" та "мадридці" зіграли в фіналі. Цьогоріч один з фіналістів залишить турнір вже на стадії 1/4.

В минулорічному фіналі "Реал" переміг "Юве" з розгромним рахунком 4:1. Зідан вдруге поспіль виграв Лігу чемпіонів. Вперше в історії цього турніру. "Реал"в 11 раз в своїй історії тріумфував в найпрестижнішому клубному турнірі Європи. Кріштіану Роналду оформив дубль.

Стадію 1/8 команди подолали по різному. "Реал" не відчув особливого спротиву від "ПСЖ" - 5:2 за сумою двох матчів. "Ювентус" завдяки тактичному генію Максиміліано Алегрі по сумі двох матчів переграв "Тотенхнм" 4:3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ювентус-Мілан 3:1, Бонуччі забив своїй колишній команді

А вже сьогодні о 21:45 команди зустрінуться в першому матчі 1/4 фіналу. Juventus Stadium готовий прийняти чинних володарів кубка. А для ДжіДжі Буфона, це може бути останній шанс в кар`єрі завоювати кубок ЛЧ. Gazeta.ua проведе текстову онлайн трансляцію матчу. В матчі що проходитиме паралельно іспанська "Севілья" прийматиме "Баварію". Фінальний матч турніру відбудеться в Києві на НСК "Олімпійський" 26 травня.

Зараз ви читаєте новину «Як "Реал" обіграв "Ювентус" в фіналі ЛЧ-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути