вівторок, 10 квітня 2018 20:11

Як "Манчестер Сіті" принизив "Ліверпуль" - 5:0

Як "Манчестер Сіті" принизив "Ліверпуль" - 5:0
Агуеро почав розгром "Ліверпуля" в першому колі АПЛ

У вівторок, 10 квітня, в повторному матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті" спробує взяти реванш у "Ліверпуля" за поразку в першому матчі - 0:3.

Раніше підопічні Хосепа Гвардіоли вже громили "Ліверпуль": у поєдинку першого кола чемпіонату Англії манчестерці обіграли ліверпульців з непристойним рахунком 5:0.

До перерви "Ліверпуль" виглядав трохи краще, але до справді серйозних моментів біля воріт Едерсона не доходило. А на 25-й хвилині Кевін Де Брюйне видав блискучу передачу з центрального кола на Агуеро, а Серхіо спокійно обвів Міньоле і забив.

Ключовий момент поєдинку стався на 37-й хвилині. Після закидання від Матіпа Садіо Мане не встигав до м'яча, але для чогось поліз прямою ногою в боротьбу з Едерсоном. В результаті бразилець залишився нерухомо лежати на газоні, а гравця "Ліверпуля" відразу ж вилучили з поля.

Арбітр додав до першого тайму 8 хвилин, за які Габріель Жезус встиг забити двічі. Правда, в першому випадку гол відмінили через офсайд, а ось другий вже був за правилами.

У другому таймі "Ман Сіті" спокійно відправив у ворота Міньоле ще три м'ячі - дубль оформив Жезус, а потім і вийшовший замість нього Лерой Сане.

"Манчестер Сіті" - "Ліверпуль" 5:0

Голи: Агуеро, 24, Жезус, 45+6, 53, Сане, 77, 90+2

До вашої уваги відео голів і огляд матчу:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ліверпуль" розгромив "Манчестер Сіті", "Барселона" - "Рому" - відео

У другому колі "Ліверпуль" завдав "Манчестер Сіті" першої поразки в цьогорічному розіграші англійської Прем'єр-ліги, здолавши суперника - 4:3.

Зараз ви читаєте новину «Як "Манчестер Сіті" принизив "Ліверпуль" - 5:0». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути