субота, 19 червня 2010 17:08

Кабмін спростив представникам УЄФА в'їзд в Україну

Кабмін спростив представникам УЄФА в'їзд в Україну

Кабінет міністрів України спростив режим перетину кордону на період проведення Євро-2012. Відповідну постанову від 16 червня поточного року розміщено на сайті уряду.

Ці зміни спрямовані на спрощення прикордонного контролю в період підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. Вони передбачають скасування вибіркового контролю під час проведення чемпіонату з 25 травня по 15 липня 2012 року для громадян і осіб без громадянства, які є уповноваженими представниками УЄФА, компаній і посадових осіб, а також представників асоціацій - членів УЄФА.

Крім того, ця зміна стосується членів делегацій кожної футбольної асоціації, що бере участь у чемпіонаті, представників ЗМІ, акредитованих УЄФА у зв'язку з проведенням чемпіонату, членів команд, які беруть участь у чемпіонаті і членів організованих груп уболівальників.

Також для перерахованих вище осіб скасовується обов'язкове заповнення імміграційної картки при перетині українського кордону на період з 25 травня по 15 липня 2012 року.

За матеріалами "Газета по-киевски"

Зараз ви читаєте новину «Кабмін спростив представникам УЄФА в'їзд в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути