Ексклюзиви
вівторок, 11 жовтня 2011 12:18

Йоахім Льов подарував свій "фартовий" светр музею

Йоахім Льов подарував свій "фартовий" светр музею

Головний тренер збірної Німеччини з футболу Йоахім Льов подарував музею футболу своєї країни светр, який він носив під час чемпіонату світу 2010 року в ПАР, повідомляє AFP.

Льов одягав цей светр в час матчів з Австралією, Англією та Аргентиною, і у всіх цих іграх німецька збірна здобула перемоги.

Тренер передав светр Футбольному союзу Німеччини (DFB). У 2014 році DFB планує відкрити музей футболу у Дортмунді. Будівництво музею розпочнеться в 2012 році. Льов висловив сподівання, що його светр займе в музеї гідне місце і за ним будуть добре доглядати.

На чемпіонаті світу в ПАР збірна Німеччини дійшла до півфіналу, де програла Іспанії з рахунком 0:1. У матчі за третє місце німці перемогли Уругвай (3:2) і завоювали бронзові медалі.

11 жовтня збірна Німеччини проведе останній матч відбірного турніру Євро-2012 проти Бельгії. Як зазначає офіційний сайт УЄФА, німці вже забезпечили собі участь у фінальному турнірі чемпіонату Європи, а бельгійці ведуть боротьбу за друге місце в групі з Туреччиною.

Зараз ви читаєте новину «Йоахім Льов подарував свій "фартовий" светр музею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути