Ексклюзиви
неділя, 16 липня 2006 19:53

Італійці зламали Кубок світу

Кубок світу знаходиться у власності італійської збірної лише кілька днів, проте, здається, вони його вже поламали, повідомляє Дейлі Телеграф.

На фотографіях італійської газети Il Messaggero зафіксований Фабіо Каннаваро, 33 роки, який придивляється до трофею з жахом, а потім у нього в руках опиняється шматок зеленого малахіту, який відколовся від основи Кубка. У момент зйомки Каннаваро знаходився в автобусі італійської збірної, який від"їжджав до Турину. Уламок, імовірно, відколовся в автобусі, але його напевно приклеїли назад.

Каннаваро зізнався, що спав з кубком в ніч після перемоги у фінальному матчі проти Франції. Кубок створений італійцем Сільвіо Гаццаніга для Кубка світу 1974 року.

Висота кубка становить 14 дюймів, він виготовлений з18 каратного золота. Основа кубка прикрашена двома горизонтальними смужками з малахіту. На основі передбачено місце для 17 табличок з іменами переможців. Кубок не планували міняти до 20038 року, коли закінчаться чисті таблички.

Зараз ви читаєте новину «Італійці зламали Кубок світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути