Ексклюзиви
пʼятниця, 08 вересня 2017 20:11

Історія одного рекорду: про Усика зняли документальний фільм

Історія одного рекорду: про Усика зняли документальний фільм
Олександр Усик проведе бій з Марко Хуком в Берліні

Вийшла друга серія документального фільму "LOMUS. Історія одного рекорду" - про Олександра Усика. Автор і режисер фільму - Сергій Долбілов.

Усик в минулому році встановив рекорд за швидкістю завоювання титулу чемпіона світу у важкій вазі, ставши володарем пояса WBO у 10-му поєдинку на професійному рингу.

"Ломаченко і Усик стали чемпіонами світу і рекордсменами. На кожен свій наступний поєдинок вони виходять фаворитами. Але статус справжніх "зірок" ці боксери все одно мають, переважно, в Україні.

Новий виклик - завоювати визнання публіки в усьому світі. У профі-боксі це зробити куди складніше, ніж виграти титул", - вважає Долбілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Букмекери назвали фаворита бою Усик - Гук

Бій в рамках чвертьфіналу всесвітньої боксерської суперсерії Олександр Усик - Марко Хук відбудеться в суботу, 9 вересня, в Берліні. Gazeta.ua проведе онлайн-трансляцію бою.

30-річний Усик є чемпіоном світу за версією WBO. На його рахунку 12 перемог в 12 боях (10 нокаутом). Хук володів титулом WBO c 2009 по 2015 роки. В активі 32-річного німця боснійського походження 40 перемог (27 нокаутом), чотири поразки і одна нічия.

Перша серія фільму була про Василя Ломаченка.

Зараз ви читаєте новину «Історія одного рекорду: про Усика зняли документальний фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути