Ексклюзиви
вівторок, 01 листопада 2011 11:24

Іранських футболістів дискваліфікували за "велелюбне" святкування голів

Іранських футболістів дискваліфікували за "велелюбне" святкування голів

Футболісти іранського клубу "Персеполіс" Мохаммед Носраті і Шеіс Резаеї дискваліфіковані на невизначений термін за святкування голів у матчі чемпіонату країни, який національна футбольна федерація визнала "аморальним". Про це повідомляє Associated Press з посиланням на державне телебачення Ірану.

Інцидент, за який гравці були відсторонені від футболу, стався 29 жовтня під час матчу чемпіонату Ірану, в якому "Персеполіс" зустрічався з клубом "Дамаш" і переміг з рахунком 3:2. Відзначаючи перший гол у ворота "Дамаша", Резаеї підбіг до партнерів по команді і став обніматися з ними, а Носраті схопив Резаеї за сідницю.

Після того, як "Персеполіс" забив переможний м'яч, аналогічним чином для одного з партнерів по команді повівся сам Резаеї. Після гри футболісти сказали, що вони не хотіли нікого образити своїми жестами, проте покарання їм уникнути не вдалося.

Як зазначає Agence France-Presse, за рішенням футбольної федерації Носраті і Резаеї заборонено відвідувати стадіони. Керівництво "Персеполісу" оштрафувало кожного з гравців на 500 мільйонів іранських ріалів (46,5 тисяч доларів).

Зараз ви читаєте новину «Іранських футболістів дискваліфікували за "велелюбне" святкування голів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути